Trobada comercial de Palamós en la segona Gala de Socis de Fecotur

07/11/2019 Societat - Carlos Ribas


La primera Gala de Socis de Fecotur, l'any passat.

La primera Gala de Socis de Fecotur, l'any passat.

L'associació Fecotur celebra avui la seva segona Gala de Socis. Aquesta trobada del teixit comercial de Palamós té un doble objectiu. Per una banda, reconèixer els establiments més antics de la vila i, per l'altra, la solidaritat. En el decurs de l'acte s'entregaran a entitats benèfiques els diners recaptats en les diferents campanyes comercials que s'han fet aquest any amb caràcter solidari. La gala es fa a tres quarts de nou del vespre a La Gorga.

L'Associació pel Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, Fecotur, celebra la seva seonga gran festa d'associats. Fecotur treballa des de fa temps per donar una dimensió social i solidària a les seves activitats. Una part dels beneficis de les campanyes comercials que organitza tenen des fa temps aquest destí. Toni Bachiller és el president de Fecotur.La segona Gala de Socis de Fecotur començarà a tres quarts de nou a La Gorga.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...