El Cercle Artístic celebra dissabte el seu 37è aniversari

15/10/2019 Cultura - Carlos Ribas


Una de les activitats de dissabte serà una mostra de pintura a l'aire lliure, a la platja. (Foto: Cercle Artístic de Palamós).

Una de les activitats de dissabte serà una mostra de pintura a l'aire lliure, a la platja. (Foto: Cercle Artístic de Palamós).

El Cercle Artístic de Palamós està de celebració. Enguany arriba al 37è aniversari i ho commemora aquest dissabte amb una jornada festiva que comptarà amb diverses activitats. Algunes es faran a l'exterior, com la pintura a la platja al matí, i d'altres a la seu de l'entitat, a la tarda i obertes a tothom. El Cercle Artístic promou des de fa anys les arts plàstiques a Palamós.

Concretament, des de fa 37 anys. I per celebrar aquest aniversari, el Cercle ha preparat pel dissabte una jornada plena d'activitats. Al matí, hi haurà una mostra de pintura a l'aire lliure, a la platja. Ja a la tarda, l'activitat es traslladarà a la seu de l'entitat, al carrer d'Orient, amb una jornada de portes obertes i una demostració de tallers de pintura, dibuix i un taller d'esmalts al forn. Martí Colls és el secretari del Cercle Artístic de Palamós.El Cercle Artístic de Palamós es una entitat sense ànim de lucre nascuda ara fa 37 anys, que es dedica a ensenyar i promoure les arts plàstiques en el municipi. Realitza cursos i tallers de dibuix amb models naturals, de tècniques pictòriques, o tallers artesanals de pintura sobre roba, entre d’altres. Artistes reconeguts imparteixen les classes de les diferents disciplines. L’entitat promou també altres activitats, com ara el Concurs de pintura ràpida, la Fira del dibuix i pintura al Passeig del Mar, o l’Exposició col.lectiva dels membres del Cercle Artístic.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...