Cuina i joves es troben al concurs 'Focs creuats!'

01/10/2019 Societat - Jordi Rodríguez


Imatge d'un curs de cuina per a joves realitzat a l'Espai del Peix. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Imatge d'un curs de cuina per a joves realitzat a l'Espai del Peix. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós ha convocat un concurs de cuina adreçat al jovent. Es tracta de ‘Focs creuats!’, una proposta lúdica però que també permetrà que els joves s’introdueixin en el món de la cuina i de l’alimentació, participant en equips que competiran entre ells. El concurs es posarà en marxa el dia 9 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes.

El concurs s'adreça a nois i noies de Palamós, entre 13 i 30 anys. S'ajuntaran en equips de tres o quatre persones i, assessorats per professionals de la cuina, competiran per a elaborar un menú complet amb productes de proximitat i de temporada. La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Palamós, Marina Álvarez, explica quin és l'objectiu de 'Focs creuats!'.Les inscripcions a 'Focs creuats!' són gratuïtes, ja es poden fer al correu electrònic espai.jove@palamos.cat, i la data límit és el dimarts 8 d'octubre. El concurs començarà l'endemà mateix, dia 9, i continuarà els dies 16 i 23 d'octubre. Totes les sessions es faran en horari de tarda, de dos quarts de sis a dos quarts de vuit. Els cuiners professionals que assessoraran els participants seran Toni Izquierdo, del restaurant Mas dels Arcs, Agustí Soto, del Guillermu, de Sant Antoni, Tomàs Brull, del DVisi, i Xavier Jabato, del Maria de Cadaqués. Els concursants hauran de superar diferents proves i es podran trobar amb avantatges però també amb entrebancs com ara haver de cedir un ingredient a un altre equip, o ser penalitzats amb cinc minuts sense poder cuinar. L'equip guanyador del primer 'Focs creuats!' tindrà com a premi una experiència gastronòmica en un dels restaurants col·laboradors.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...