Ceramistes i cuiners promocionen els seus productes en una campanya conjunta

18/09/2019 Cultura - Jordi Rodríguez


"Parant taula", una iniciativa de la Cuina de l'Empordanet i Associació de Ceramistes de La Bisbal.

Els professionals de La Cuina de l'Empordanet col·laboren amb els ceramistes de La Bisbal d'Empordà en una nova iniciativa. Es tracta de 'Parant taula. Exposició col·lectiva de vaixelles de ceràmica de la Bisbal', un projecte en què cadascuna de les parts posarà en valor el seu producte.

L'experiència consistirà en que cada cuiner del col·lectiu La Cuina de l'Empordanet quedarà aparellat per sorteig amb un professional de l'Associació de Ceramistes de La Bisbal. El cuiner elaborarà una recepta a mida per a un plat dissenyat exclusivament per al seu establiment. La Cuina de l'Empordanet està format per una vintena de restaurants. L'embrió del col·lectiu es va gestar a partir de l'any 1983, amb unes mostres gastronòmiques anuals, i es va fer gran al 1995 quan l'entitat ja es va constituir com a associació. El seu objectiu és treballar en la millora i la difusió de la cuina del territori, a través dels seus productes. Aquest mes de juliol passat va presentar la seva nova guia. La publicació conté la informació completa de cada restaurant membre, així com dades d’interès sobre horaris d’obertura i vacances, a més d’informació recomanada sobre elaboradors del territori, comerços gastronòmics, mercats i cultura, entre d’altres. És una bona eina, també, a l’hora d’explicar la cuina del territori al món ja que està pensada per a la gent del país i també per a visitants i turistes.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...