Palamós reprendrà la setmana que ve l'obra pública aturada a l'estiu

09/09/2019 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez


El carrer de Carmel, un dels carrers afectats per les obres de l'Eixample, aquest matí.

El carrer de Carmel, un dels carrers afectats per les obres de l'Eixample, aquest matí.

L'Ajuntament de Palamós té previst reprendre a partir del dilluns que ve, 15 de setembre, les obres públiques que ha aturat durant la temporada d'estiu per no interferir en la temporada alta turística. Es tracta del projecte de reforma urbana d'una part del barri de l'Eixample, de la nova vorera del tram final del passeig del Mar i, finalment, d'una part de l'últim paquet de millora de voreres que es va aprovar en el tram final del mandat municipal passat.

En alguns casos, com el de l'Eixample, els treballs ja es van aturar al juliol quan se'n va enllestir la primera fase. En altres, com el de la vorera del passeig, els treballs es van allargar fins als primers dies del mes d'agost. Després de la pausa, a partir de la setmana que ve toca reactivar-ho tot. Lluís Puig, alcalde de Palamós, ho ha explicat a aquesta emissora.L'àrea d'actuació del projecte de l'Eixample està limitada pels carrers de la Indústria, President Macià, Enric Vincke i Carmel. També inclou els trams travessers dels carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta, Sant Antoni, Avió i Mercè. En tot aquest sector es fa una millora integral que inclou paviments de calçada i voreres, xarxes soterrades de serveis, enllumenat públic o mobiliari urbà i arbrat. De moment s'ha fet la part del carrer del Carmel, entre President Macià i Indústria, i els trams travessers dels carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta i Sant Antoni, entre Carmel i Mercè.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...