El Marella Dream obre les escales de creuer del setembre

02/09/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


El Marella Dream amarrat al port de Palamós, aquest matí.

El Marella Dream amarrat al port de Palamós, aquest matí.

El creuer Marella Dream enceta avui les escales de creuer del mes de setembre al port de Palamós. En total seran set, des d'aquest dilluns i fins al dia 30. Una vegada més, els vaixells de la companyia naviliera Marella Cruises seran els grans protagonistes, copant cinc d'aquestes set escales previstes.

Aquesta proporció ja es va repetir també durant el mes d'agost passat. Dels 10.400 passatgers que van venir, el 87 per cent ho van fer a bord de creuers de Marella. De fet, més del 50 per cent del total d'escales que rep el port palamosí al llarg d'aquest any 2020, també porten el segell de la naviliera britànica. El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, destaca la fidelitat de Marella Cruises amb Palamós.Les escales del mes de setembre al port de Palamós comencen avui amb una del Marella Dream. El vaixell fa una escala de vuit hores, fins a les sis de la tarda. Ve del port d'Ajaccio, a l'illa de Còrsega, i després d'estar a Palamós continuarà viatge cap a Palma de Mallorca. Porta a bord 1.618 passatgers, quasi tots de procedència britànica, i 613 tripulants. La propera escala la farà el Marella Explorer 2, el dia 13 de setembre.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...