Càritas organitza activitats lúdiques i solidàries, aquesta tarda a l'Arbreda

22/08/2019 Societat - Jordi Rodríguez


La seu de l'Espai de Distribució d'Aliments de Càritas, al barri de Mas Guàrdies.

La seu de l'Espai de Distribució d'Aliments de Càritas, al barri de Mas Guàrdies.

Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan organitza aquesta tarda una sèrie d'activitats al parc municipal de l'Arbreda. Es tracta, d'una banda, d'uns tallers infantils que es posaran en marxa a partir de les sis. Seguirà, a partir de dos quarts de vuit, un espectacle de balls amb la col·laboració desinteressada de l'escola de dansa Georgina Ors. El que es recapti amb aquestes activitats anirà al finançament de les diferents activitats socials que promou Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan.

Segons la seva coordinadora, Fani Fuertes, es tracta d'oferir alguna cosa a la gent que vulgui col·laborar.Un altre objectiu de les activitats d'aquesta tarda a l'Arbreda serà conscienciar la població que encara hi ha gent que ho passa malament, malgrat no ho sembli. Fani Fuertes posa algunes xifres com a exemple.La mainada que participi en els jocs infantils, a partir de les sis, pagarà tres euros. També hi haurà una guardiola perquè, tothom qui vulgui, pugui fer aportacions voluntàries a benefici de Càritas. L'acte de l'Arbreda compta també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palamós.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...