Cinema ambiental a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou

14/08/2019 Medi Ambient - Jordi Rodríguez


Fotograma del documental que es podrà veure avui,

Fotograma del documental que es podrà veure avui, "Salvemos nuestro Mediterráneo".

Les activitats d'estiu que organitza l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós continuen avui amb una projecció de cinema ambiental. Es farà a la Biblioteca Municipal, a les vuit del vespre i es veurà un documental sobre la problemàtica ambiental de la Mediterrània. Posteriorment a la projecció, hi haurà un debat moderat per l'Associació Amics de les Illes Formigues.

Precisament, aquesta entitat ha mostrat al seu suport a la denúncia formulada pel col·lectiu Salvem El Golfet, contra les festes d'embarcacions que s'han fet aquests darrers dies en cales de l'Espai d'Interès Natural Castell-Cap Roig. Segons Lluís Martí, dels Amics de les Illes Formigues, cal tenir cura de l'entorn perquè la sobrefreqüentació d'aquestes dates li pot fer molt mal.Després de la projecció del documental que es podrà veure avui a la Biblioteca, les activitats mediambientals d'estiu de l'Ajuntament encara tindran un darrer episodi. Serà el dissabte 24 d'agost amb un itinerari guiat a peu, des de Castell fins a cala Estreta.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...