Eduard Sadurní presenta a Palamós el llibre 'El voluntari'

01/08/2019 Cultura - Jordi Rodríguez


Eduard Sadurní presenta avui a Palamós el seu darrer llibre,

Eduard Sadurní presenta avui a Palamós el seu darrer llibre, "El voluntari". (Foto. Facebook Eduard Sadurní).

A les set d'aquesta tarda es presenta a la Biblioteca Municipal de Palamós el llibre 'El voluntari'. El seu autor és Eduard Sadurní, un empresari jardiner i activista social, barceloní de naixement i gironí d'adopció. El llibre apropa a la realitat de les persones malaltes de càncer, al seu dia a dia, però també al de les persones voluntàries que els acompanyen.

Per fer-ho, l'autor fa ús del recurs d'un ocell, un pit-roig, que cada dia travessa el cel de Girona per arribar fins a una finestra de l'hospital Josep Trueta. Allà hi conviuen les persones que hi treballen: metges, infermeres, auxiliars, personal de neteja o de manteniment i, lògicament, les persones malaltes i els seus familiars i amics. Eduard Sadurní, però, vol incidir especialment en els voluntaris oncològics, mirant de respondre preguntes sobre quina feina fan o què els impulsa a fer aquesta tasca altruista. La presentació d''El voluntari', a les set de la tarda a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, anirà a càrrec del mateix autor i de la delegada de la Fundació Oncolliga a Palamós, Hortènsia Doporto.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...