Primera reunió del nou Ple municipal, després de la seva constitució

09/07/2019 Política - Jordi Rodríguez


Foto dels regidors i regidores de l'Ajuntament de Palamós el dia de la constitució del Consistori.

Foto dels regidors i regidores de l'Ajuntament de Palamós el dia de la constitució del Consistori.

Avui hi ha Ple extraordinari de l'Ajuntament de Palamós per donar compte del nou cartipàs municipal. El plenari posarà a votació diferents qüestions pròpies de l'inici d'un nou mandat municipal, com és el cas de la creació de comissions informatives, o de decidir els diners que cobraran els regidors i regidores, així com els grups municipals. És la primera reunió que fa el plenari, després de la seva constitució oficial, el 15 de juny passat.

Els d'avui són els punts de l'ordre del dia habituals en el primer Ple posterior a la constitució d'un nou ajuntament sorgit d'unes eleccions municipals. El plenari, convocat a les vuit del vespre, començarà amb la comunicació del cartipàs municipal, el repartiment de funcions del nou equip de govern compost pels deu regidors i regidores d'Esquerra Republicana de Catalunya, que tindran majoria absoluta. El regidor del principal grup de l'oposició, Josep Coll, del PSC, valora el marge de maniobra que això dona a l'equip de govern.Al Ple s'informarà de l'atorgament de delegacions als diferents edils, del nomenament de tinents d'alcalde i de la designació dels membres de la Junta de Govern Local. Aquest punt de l'ordre del dia és només informatiu i no es vota. Si es votaran la resta de punts, que proposen l'acord per fixar la periodicitat dels plens, la creació de les comissions informatives o la delegació de competències del Ple a la Junta de Govern Local. També hi haurà el nomenament de representants de l'Ajuntament en òrgans col·legiats.
El Ple extraordinari que farà avui l'Ajuntament de Palamós acabarà amb la votació de les retribucions i indemnitzacions que cobraran els regidors i regidores, així com de la dotació econòmica per als grups municipals.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...