L'atur torna a baixar al juny, a nivells similars als de l'any passat

03/07/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


Punt d'autoservei del SOC a l'Oficina de Treball de Palamós.

Punt d'autoservei del SOC a l'Oficina de Treball de Palamós.

L'atur registrat va baixar a Palamós el mes de juny passat, segons les dades de l'Observatori del Treball de la Generalitat. En relació al mes anterior hi ha 117 persones menys apuntades a les llistes de demandants de feina, amb una reducció del 13'6 per cent. Les dades s'inscriuen en el període d'altes laborals de la majoria de negocis d'hostaleria i comerç, coincidint amb els inicis de la temporada d'estiu.

Segons això, el mes de juny es va tancar amb 741 persones inscrites als registres de persones desocupades al municipi de Palamós. En relació a la xifra del mateix període de l'any 2018, és gairebé coincident. L'any passat, però, hi havia quatre aturats menys. Caldrà veure quin és el comportament de l'atur a partir d'ara. L'any passat, en el mes de juliol ja es va detectar un petit increment de l'atur, que es va confirmar a l'agost. Tot plegat indicatiu de la forta estacionalitat temporal que marca la campanya turística a la nostra zona. Amb dades del mes de març, la taxa d'atur al municipi de Palamós és del 12'73 de la seva població activa.


Dades de l'atur al Baix Empordà - Juny 2019Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...