Anna Ribera, nova directora assistencial de SSIBE

01/07/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


Anna Ribera, nova directora assistencial de SSIBE. (Foto: Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà).

Anna Ribera, nova directora assistencial de SSIBE. (Foto: Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà).

Des d'avui dilluns, la doctora Anna Ribera és la nova directora assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, l'entitat gestora de l'hospital de Palamós i de quatre àrees bàsiques de salut de la comarca. Aquesta plaça estava vacant des del mes de gener passat, quan el seu anterior titular, el doctor Xavier Pérez, va passar a ocupar la plaça de gerent de SSIBE.

La doctora Anna Ribera viu a Torroella de Montgrí i va néixer l'any 1978. És metgessa especialista en medicina familiar i comunitària. Es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer el MIR a l'hospital de Can Misses, a Eivissa, on després també hi va exercir. Posteriorment va treballar al Consorci de Salut i Social de Catalunya, primer com a coordinadora tècnica de l'Àrea Associativa, i després com a adjunta a la direcció assistencial dels centres gestionats. Va ser directora d'Atenció Primària al Centre Integral de Salut Cotxeres de Barcelona i, al novembre de l'any passat, es va incorporar a Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà com a directora d'especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat. És un càrrec que, des d'avui mateix, comparteix amb el de directora assistencial. L'objectiu, segons l'entitat, és garantir la continuïtat d'un model orientat a la millora continua dels resultats i dels professionals, així com a una gestió eficient.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...