Arranjament de voreres al sector de la Fosca

11/06/2019 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez


Tram de vorera del camí de Cap de Planes que està arranjant aquesta setmana la Brigada Municipal. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Tram de vorera del camí de Cap de Planes que està arranjant aquesta setmana la Brigada Municipal. (Foto: Ajuntament de Palamós).

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós ha arranjat diferents trams de vorera de la zona de la Fosca. Els operaris han refet la superfície d’un tall de vorera del carrer de Josep pla, i actualment estan fent un parterre al voral del camí de Cap de Planes. Són actuacions que formen part del programa de manteniment i millores que la Brigada realitza al llarg de l’any en places, carrers i espais públics de la vila.

Es tracta de les obres del tram de la vorera del carrer de Josep Pla, entre el camí vell i la carretera de la Fosca. En els últims dies s'hi han fet feines per retirar el sauló de la vorera i refer tota la superfície amb formigó. A banda, aquesta setmana ha començat la millora de la secció de voral del camí de Cap de Planes, entre els carrers del Reg i la carretera de Sant Esteve. Es tracta de millorar l'estètica d'aquest tram i de minimitzar els desperfectes que les soques dels arbres causen en el paviment. En aquest sentit, la Brigada està construint un parterre que s'estén pel bordó de la vorera i en paral·lel al carrer, seguint la línia dels arbres que hi ha plantats.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...