Un grup de pares proposa una gestió en comú de tot el bàsquet palamosí

06/06/2019 Esports - Jordi Rodríguez


Martí Pàmies i David Merli, promotors de Bàsquet Palamós.

Martí Pàmies i David Merli, promotors de Bàsquet Palamós.

Un grup de pares de Palamós que tenen fills jugant a bàsquet en els diferents clubs que hi ha al municipi, han decidit demanar la creació d’un projecte en comú per gestionar el bàsquet a Palamós. Amb aquesta finalitat han redactat una proposta d’acord que recull els objectius del projecte i la seva materialització en temes com la coordinació tècnica, la gestió dels equips o la gestió econòmica.

A Palamós, ara mateix funcionen tres estructures de bàsquet. A nivell estrictament escolar hi ha els equips de l'escola La Salle, i ja amb una estructura que implica tota la cadena formativa, hi ha el Bàsquet Vedruna i el Club Esportiu Palamós. La proposta del projecte Bàsquet Palamós planteja que tots mantinguin la seva personalitat pròpia però que la gestió sigui en comú. Un dels impulsors del projecte, Martí Pàmies, posa un exemple dels problemes que origina el model actual.Per tant es tracta d'unir esforços i compartir recursos per aconseguir que tothom pugui créixer jugant a bàsquet en el nivell que li pertoca i en les millors condicions. Palamós Bàsquet proposa una coordinació tècnica unificada des d'escoleta fins a sènior. Els jugadors dividirien la seva trajectòria en dues etapes. Formació, dels 6 als 13 anys, i Creixement, des dels 14 fins a l'edat sènior, assignant a cada club la gestió dels equips que més s'adaptin a la seva naturalesa. Un altre dels objectius és optimitzar la feina dels entrenadors i també l'ús de les instal·lacions esportives, i acordar elements d'identitat que permetin reforçar el projecte en comú. La gestió econòmica es faria de forma diferenciada per a cada entitat, per bé que hi hauria una feina conjunta a l'hora de buscar recursos i espònsors. El projecte ja està en mans del Club Esportiu, del Vedruna i de La Salle, que hauran de dir la seva per acabar d'ajustar el format final. David Merli i Martí Pàmies, promotors de Bàsquet Palamós, admeten que aquesta pròxima temporada encara serà massa d'hora per aplicar la nova experiència.La proposta per unificar la gestió del bàsquet a Palamós ha estat una iniciativa d'un grup reduït de pares de jugadors i jugadores. També han iniciat una campanya a Change.org per trobar nous suports.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...