Jornades de portes obertes del Futbol Sala Palamós per captar jugadors

29/05/2019 Esports - Jordi Rodríguez


Les jornades es fan al Pavelló Municipal d'Esports.

Les jornades es fan al Pavelló Municipal d'Esports.

El Palamós Futbol Sala organitza dues jornades de portes obertes per tal de captar i inscriure jugadors per a la pròxima temporada. L’activitat es farà aquest dijous 30 de maig i el dimarts 11 de juny, sempre en horari de tarda. L’entitat palamosina vol aconseguir jugadors per cobrir el màxim possible d’equips de la línia formativa, des de prebenjamins fins a juvenils.

Tant el 30 de maig com l'11 de juny, els horaris seran els mateixos. Entre les cinc i dos quarts de set de la tarda es faran les proves per a prebenjamins, benjamins i alevins. Des de dos quarts de set i fins a dos quarts de nou del vespre, es farà la selecció de jugadors pels equips infantil, cadet i juvenil. Amb aquesta activitat, tot just quan acaba la temporada, el Futbol Sala Palamós vol planificar millor l'organització de la campanya vinent. Ho explica el secretari de l'entitat, Jordi Mingorance.Aquest curs que ara s'acaba, el Futbol Sala Palamós ha disposat d’un equip infantil i d’un benjamí, que han jugat en les competicions de la Federació Catalana de Futbol, i d'un prebenjamí sense federar.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...