El sector de l'habitatge de la comarca se cita a l'Expohàbitat de Calonge i Sant Antoni

12/04/2019 Serveis - Jordi Rodríguez


Expohàbitat és una fira dedicada integralment a l’habitatge. (Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni).

Expohàbitat és una fira dedicada integralment a l’habitatge. (Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni).

El Palau Firal de Sant Antoni acull durant tot el cap de setmana la sisena edició de la fira Expohàbitat. La mostra comptarà amb la presència d’uns quaranta expositors. Empreses que treballen des dels serveis de lloguer i la gestió immobiliària, fins a diferents productes relacionats amb la llar i el seu manteniment. A banda de la part expositiva també s’organitzarà un programa variat de ponències destinades tant a particulars com a empreses i comunitats de veïns.

La seguretat, l'interiorisme, la jardineria o les piscines, són alguns dels sectors professionals que estaran representats a Expohàbitat, retratant l'ampli camp d'activitats complementàries que hi ha al voltant del sector immobiliari. Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica de Calonge i Sant Antoni, detalla el perfil que té la fira Expohàbitat, que ja arriba a la sisena edició.L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni també tindrà un estand on tothom qui vulgui podrà informar-se sobre els projectes municipals vinculats a l'habitatge. Destaquen, d'altra banda, ponències sobre autoconsum per a la reducció de les factures elèctriques, amb Albert Sánchez, una de models de construcció sostenible, amb Miquel Martínez, i xerrades sobre energies alternatives, o minimalisme i organització. Expohàbitat 2019, que estarà obert el dissabte i el diumenge de deu del matí a vuit del vespre, al Firal de Sant Antoni, oferirà també tallers, presentacions, treball en xarxa, així com una zona d'activitats infantils i una altra de restauració amb food-trucks.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...