Xavier Pérez, nou gerent de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà

16/01/2019 Societat - Carlos Ribas


El doctor Xavier Pérez, nou gerent de SSIBE, en el seu despatx.

El doctor Xavier Pérez, nou gerent de SSIBE, en el seu despatx.

Avui s'ha fet efectiu el relleu en la gerència de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Després de quasi 30 anys en el càrrec, Jordi Calsina es jubila i dona pas al doctor Xavier Pérez. Pérez porta 23 anys vinculat a l’entitat que gestiona l’hospital de Palamós i quatre àrees bàsiques de salut de la comarca. En els últims dotze ha ocupat el càrrec de director assistencial.

Malgrat el nou gerent pren posessió del càrrec des d'avui, el seu antecessor continuarà a l'entitat fins a finals de febrer, quan ja es jubilarà de manera efectiva. Jordi Calzina deixa el càrrec després de gairebé 30 anys al capdavant de la institució després de la seva arribada a Palamós al maig del 1989. En aquell moment, a l'hospital hi havia poc més d'un centenar de treballadors. Actualment, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que gestiona l'hospital i les àrees bàsiques de salut de la comarca, compta amb uns 1.500 professionals. El nou gerent de SSIBE, el doctor Xavier Pérez, valora el llegat que deixa Calsina.Els nous reptes de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà passen, sobretot, pel factor humà. Per una banda, els usuaris. Millorar l'accessibilitat, l'atenció als pacients i reduir els temps de llista d'espera, són alguns dels objectius. Per altra banda, el nou gerent ha explicat que per una estructura sanitària eficaç i de qualitat es necessiten bons professionals. Un dels reptes és fidelatizar-los. La renovació tecnològica i millorar els sistemes de comunicació, com amb el nou web estrenat recentment, són dos dels camins a seguir en aquesta nova etapa. Xavier Pérez.El doctor Xavier Pérez assumirà el càrrec de gerent de SSIBE després de 23 anys a l'entitat. Va entrar l'any 1996 com a metge adjunt de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí. Ha estat director d'aquella ABS i de la de Palafrugell, director de la unitat mèdica i, des de l'any 2006, és director assistencial de SSIBE. De moment, continuarà uns mesos de transició en aquest càrrec, compaginant-lo amb la gerència del grup, fins que es nomeni un nou director assistencial.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...