El Patronat de Turisme reconeix la trajectòria de Josep Colomer

16/12/2015 Societat


Josep Colomer, al centre, recollint el premi. (Foto: Diputació de Girona).

Josep Colomer, al centre, recollint el premi. (Foto: Diputació de Girona).

Els premis G! 2015, que concedeix el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, han distingit aquest any l’empresari turístic palamosí, Josep Colomer. El guardó li reconeix la llarga tasca professional desenvolupada al capdavant de l’hotel Trias de Palamós, que va comandar durant vàries dècades al costat de la seva esposa, Anna Maria Kammüller. Per aquesta mateixa trajectòria, l’Ajuntament de Palamós ja els va concedir a tots dos, l’any 2013, l’Escut de Solapa de la Vila.

L'acte de lliurament dels premis del Patronat es va fer fa pocs dies a Vilablareix, en el decurs de la gran festa del turisme gironí. El reconeixement a Josep Colomer i Trias valora la llarga tasca professional que ha desenvolupat al capdavant del sector turístic de la Costa Brava i principalment en l'àmbit hoteler. Malgrat ser llicenciat en ciències químiques, Colomer es va decantar per l'hostaleria quan l'any 1957 es va fer càrrec del negoci que havia engegat la seva mare, Maria Trias. En mans de Josep Colomer i Anna Maria Kammüller, l'hotel Trias es va transformar i internacionalitzar, especialitzant-se en el tracte personalitzat al client i en una cuina empordanesa clàssica. Entre els seus hostes més il·lustres s'hi van comptar les actrius Madeleine Carrol i Ava Gardner, l'actor David Niven o l'escriptor Truman Capote. Josep Colomer també va ser membre i fundador de diferents associacions d'hostaleria i president de la Cambra de Comerç de Palamós.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...