Presenten el llibre dels 25 anys de l'IES Palamós.

08/04/2011 Societat


Una fotografia dels actes de celebració dels 10 anys de l'IES Palamós.

Una fotografia dels actes de celebració dels 10 anys de l'IES Palamós.

Aquesta tarda es presenta el llibre que commemora els 25 anys d’història de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Palamós. El llibre es titula ‘I les palmeres ens donaran ombra’, i ha estat escrit per Joan Gasull i Jordi Mas. La presentació es fa a les set de la tarda, al mateix IES Palamós, i anirà a càrrec de Joan Lluís Alegret, director de la Càtedra d'Estudis Marítims de Palamós.El llibre agafa el títol d'un vers del poema 'Dona'm la mà', de Joan Salvat Papasseit, relacionant-lo amb les palmeres del pati central de l'institut. Joan Gasull, fins l'any passat professor del centre, i Jordi Mas, que encara ho és i que també n'havia estat director, han estat els encarregats de plasmar en aquest volum els 25 anys d'història de l'institut. Jordi Mas considera que la història de l'IES Palamós és fruit de tothom qui ha passat per les seves instal·lacions.
CITA JORDI MAS
El llibre 'I les palmeres ens donaran ombra' s'ha estructurat en 22 capítols temàtics i en 37 col·laboracions personals de gent que, d'una manera o d'una altra, ha estat relacionada amb l'institut. Els capítols no tenen una estructura cronològica sinó que es dediquen a temes concrets. Joan Gasull.
CITA JOAN GASULL
El llibre sobre els 25 anys de l'IES Palamós es pot comprar al mateix institut i a les llibreries de Palamós per un preu de 15 euros. La seva publicació és un dels actes que s'ha promogut des de la direcció del centre per celebrar aquesta efemèride.


Jordi Mas


Joan GasullTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...