Generalitat subvenciona Llar d'Infants Kumbaya

29/12/2000 Política


La Generalitat ha fet pública la subvenció que dóna a centres de llars d'infants de titularitat privada. L'ajut a tot Catalunya supera els 436 milions, i en el cas de les comarques de Girona, se'n beneficien 366 nens. Entre els onze centres gironins que han rebut la subvenció, a Palamós hi ha la llar d'Infants Kumbayà. Tot i ser subvencions a entitats privades, la Kumbayà és gestionada per l'associació de Veïns del nucli de Sant Joan. La quantitat que rebrà aquest any és de 3 milions de pessetes.La Generalitat destina 436 milions a les llars d'infants privades. Aquestes subvencions estan destinades a l'escolarització de lactants i alumnes de maternal i jardí d'infància. Han estat concedides a un total de 160 centres de tot Catalunya. Onze d'aquests 160 són a la demarcació de Girona, i tres a l'Empordà, a la Bisbal, Roses i Palamós.
La guarderia Kumbayà ha rebut una inversió de tres milions de pessetes. Aquesta llar d'infants és legalment privada, tot i que la gestió és assumida per l'Associació de Veïns de Sant Joan.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...