Els veïns del Tennis es queixen de l'excés de trànsit

22/12/2000 Obres i Urbanisme


Els veïns del nucli del Tennis lamenten la perillositat que noten en el trànsit del barri, especialment per l'alt volum de cotxes que van a treballar a l'empresa Hutchinson. Han entrat al registre de l'Ajuntament una recollida de 279 signatures per denunciar aquest problema. També lamenten que els carrers de Puigcargol, Montagut i Canigó tenen mala visibilitat a causa dels vehicles estacionats a les dues bandes del carrer Gaspar Matas, un fet que ha provocat diversos accidents.
Els veïns reclamen un sistema de bandes per evitar altes velocitats, que es reguli l'estacionament al carrer de Gaspar Matas, la instal.lació de jardineres per evitar aparcaments en llocs de mala visibilitat i que s'executi un vial de servei a la zona.El partit d´Iniciativa els dóna suport a les seves queixes.
Els afectats expliquen que si en el temini d´un mes no es comencen a notar aquests canvis faran mobilitzacions i estudiaran tallar la circulació en aquest punt.Els veïns del Tennis han entrat una instància adreçada a l'alcalde de Palamós, en la qual demanen la solució al problema circulatori que viuen al nucli. Tal com argumenten, els carrers de Puig Cargol, Montagut i Canigó tenen problemes de circulació, perquè conflueixen en el carrer de Gaspar Matas, i tal com argumenten, aquest carrer té cotxes aparcats en els dos sentits de la marxa, i aquest fet provoca que hi hagi poca visibilitat. A banda d'aquest tema, el nucli del Tennis pateix diàriament l'afluència massiva de treballadors cap a l'empresa Hutchinson, cosa que provoca un alt volum de vehicles a la zona.
Els veïns demanen que s'instal.li un seguit de bandes sonores als carrers del Tennis, per evitar que els cotxes prenguin altes velocitats. També demanen que es pintin passos de vianants als carrers perpendiculars al carrer de Gaspar Matas, i que es limiti l'aparcament en un sol sentit. Una de les veïnes afectades explica la seva inquietud.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...