Palamós confia en què la Loteria de demà enriquirà el poble

21/12/2000 Societat


Moltes esperances es dipositen demà en el sorteig de la loteria de Nadal. Com cada any, els nens del col.legi de Sant Ildefons de Madrid cantaran els números de la sort.
El sorteig comença a les nou del matí. El popular sorteig reparteix demà 214 mil milions en premis, catorze mil més que l'any passat. Com cada any hi ha 66 mil números, de 155 sèries cadascun. Les comunitats d'Aragó i Madrid són les que més juguen, amb un promig d'onze mil pessetes per habitant. Catalunya se situa en unes nou mil pessetes. Val a dir que la població pirinenca de Sort, que en quatre ocasions ha venut la grossa, no té loteria des de fa mesos.A Palamós s'ha notat un increment de les vendes de la loteria de Nadal respecte l'any passat. L'administració de Loteria Número 1, situada al carrer de Dídac Garrell, ha enregistrat una pujada de les vendes per aquesta loteria. El fet de ser 66 mil números dins d'un bombo en els quals tots tenen la mateixa possibilitat de sortir, i la proximitat en les dates nadalenques, fa que aquesta rifa de nadal sigui molt seguida. Així ho comenta des de l'administració de loteria Isabel Revetllí.

Des de l'administració de loteria es comenta que aquest sorteig té molta acceptació a Palamós. Escoltem Isabel REvetllí.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...