Resposta de Palamós a l'atemptat d'ETA

15/12/2000 Política


Més d´un centenar de persones han assisitit aquest migdia a l´aturada silenciosa de 5 minuts que s´ha fet al davant de l´Ajuntament per condemnar l´atemptat terrorista d´ETA que va costar la vida, al regidor de l´Ajuntament de Viladecavalls, Francisco Cano.
Altra vegada doncs, el poble de Palamós ha expressat al seu rebuig a la violència terrorista.
La presència al llarg de tot avui del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Pere Macias, i l'homenatge programat per Mossèn Gumersind han fet que els cinc minuts de silenci que es fan habitualment davant l'Ajuntament tinguessin més participació. Prop de 150 persones s'han concentrat davant la porta de l'Ajuntament en protesta per l'assassinat de Francisco Cano a Terrassa. Cano era regidor del Partit Popular a Viladecavalls, un municipi del Vallès. Palamós, una vegada més, ha expressat en silenci el seu rebuig a les accions de la banda terrorista, fent una aposta per un canvi d'actitud, el cessament de la mort i el diàleg democràtic.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...