Preparatius Exposició de Bolets

02/11/2000 Cultura


Ha estat un any amb poques pluges, i en conseqüència, amb pocs bolets. Això no impedeix que aquest dissabte es faci la inauguració de la tradicional exposició de bolets que organitza l'Associació de Boletaires de Sant Joan i Palamós. L'acte d'inauguració es fa al casal de Sant Joan, a les set de la tarda. Estarà oberta diumenge dia 5 de deu del matí fins les nou de la tarda, i dilluns i dimarts, de nou a vuit de la tarda. La responsable de la mostra, Mercè Garcia, vol que aquest any hi hagi una gran participació dels escolars de PalamósMercè Garcia admet que aquest any no hi ha tants bolets com en d'altres temporades. La manca de pluja ha impedit que hi hagués més bolets, però tot i això, l'exposició es farà amb els que s'hagin trobat. Així ho indica la responsable, Mercè Garcia.

L'any passat Mercè Garcia va lamentar que la majoria de polítics no anessin a la inauguració de l'exposició. Aquest any ha enviat novament invitació a tots ells, i espera que hi vagin.

La responsable del programa, Mercè Garcia, considera que les escoles i els alumnes han de tenir un paper protagonista en aquesta exposició. Per aquest motiu han preparat amb totes les escoles un seguit de dibuixos fets pels nens amb motiu del bosc i els bolets.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...