Piterman subvenció

26/10/2000 Esports


El president del Palamós Dimitri Piterman ha signat aquest migdia el nou contracte de cessió de l´Estadi que fa l´ajuntament al club. D´aquesta manera el president del Palamós ha acceptat les clàusules imposades pel consistori.
En darrers plenaris el consistori va aprovar les clàusules estipulades en aquest nou conveni, ja que el contracte de la darrera cessió va finalitzar al febrer passat.
El conveni signat aquest matí, és per un any, a diferència dels anteriors que era de 4.
El contracte el configuren dinou punts, alguns dels quals són: que l´ajuntament obliga a mantenir la gespa natural a l´estadi, així com que el mateix club es farà càrrec del seu arranjament.
-només hi podran jugar de manera regular el primer i el segon equip del Palamós.
-Qualsevol obra major que es faci, l´ajuntament haurà de tenir el vist-i-plau a l´igual que de les activitats extraesportives que vulgui organitzar Piterman.
-La llotja tindrà places per atendre necessitats protocolàries, i estarà destinada a les autoritats, de tal manera que no es podran vendre entrades vinculades amb el dret d´ocupar-les.
Podem dir també que la cessió inclou la gestió dels 2 camps annexes a l´Estadi, i que l´ajuntament donarà una subvenció en el Palamós de 4 milions de pessetes sempre i quan el club compleixi les clasusules establertes.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...