S'ajorna Ranxo Pescadors

20/10/2000 Turisme


L'Associació de Restaurants Mariners de Palamós ha decidit finalment suspendre la campanya d'aquest any del popular menú del ranxo de pescadors. La vaga del sector pesquer, i l'interès de renovar aquesta campanya han portat a la seva suspensió per aquest any. Es garanteix, però, que en el futur hi haurà noves edicions d'aquest popular menú. Aquest certamen ja va tenir problemes l'any passat, amb les crítiques de les associacions turístiques, que lamentaven que molts restaurants estessin tancats durant la campanya. Com es recordarà, l'any passat, quatre dels nou restaurants participants van tenir tancat durant molta part del certamen, i també es va notar l'abandonament dels restaurants de Sant Antoni. Aquest any , un dels arguments que donen els responsables és la vaga de pescadors. Tal com diuen, part dels problemes dels pescadors són també problemes dels restaurants de peix, i per aquest motiu s'hi senten solidaris.
L'any passat el certamen va durar des del mes de novembre fins al dotze de desembre, amb un menú que sortia per 3500 pessetes.El president de l'associació de restaurants mariners de Palamós, Miquel Ferrior, ha volgut explicar els motius de la suspensió de la campanya d'aquest any. Essencialment la vaga de pescadors i la reordenació de la mostra gastronòmica són els dos principals arguments. Alguns dels restaurants s'han donat de baixa d'aquesta campanya, que ja l'han passat va tenir la queixa d'associacions turístiques, quan lamentaven que almenys la meitat dels participants tenien tancat en les dates del certamen. Miquel Ferriol apunta les causes de la suspensió d'aquest any.

Ferriol diu que la campanya es tornarà a fer en el futur, perquè diu que és un menú que agrada al públic, i que contribueix a la desestacionalització. No es descarta, però, fer-ho en d'altres dates.

El menú de l'any passat costava 3500 pessetes. En els plats se servia ranxo típic de pescadors, dos plats a base de peix, el vi i les aigües minerals. Es va fer des del novembre fins al 12 de desembre. La campanya rebia el suport de l'Ajuntament i altres institucions com el Consell Comarcal.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...