Special Olimpics

17/10/2000 Esports


La localitat de Figueres a l´alt Empordà va acollir enguany els Special Olympics, aquests jocs destinats als disminuits psíquics, i que enguany han comptat amb gairebé 2700 participants de diferents punts de la geografia catalana, espanyola i europea.
Cal destacar l´actuació del palamosí Albert Sarquella, que va guanyar una medalla d´or i un altre de bronze en natació. Albert Sarquella que va participar representant el Centre Tramuntana de Palafrugell, va obtenir la medalla de bronze en els 25 metres esquena, i la d´or en els 50 metres lliures.La localitat de Figueres a l´alt Empordà va acollir enguany els Special Olympics, aquests jocs destinats als disminuits psíquics, i que enguany han comptat amb gairebé 2700 participants de diferents punts de la geografia catalana, espanyola i europea.
Cal destacar l´actuació del palamosí Albert Sarquella, que va guanyar una medalla d´or i un altre de bronze en natació. Albert Sarquella que va participar representant el Centre Tramuntana de Palafrugell, va obtenir la medalla de bronze en els 25 metres esquena, i la d´or en els 50 metres lliures.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...