Ple Crosa

11/10/2000 Política


El regidor del Grup Mixt Josep Crosa va presentar ahir al ple de Palamós la documentació referida als diners del lloguer que rebia del xiringuito, referent al Club de Bàsquet. En el ple d'ahir Crosa es va voler defensar de l'acusació d'agrupació indeguda de diners, i va mostrar-se dolgut amb el fet que s'incidís en la vida privada de les persones. Crosa també va desvetllar que havia plegat de l'equip de govern quan va anar a parlar amb Joan Gasull d'Esquerra Republicana, soci del govern, i aquest no el va creure. Davant d'això, va decidir no compartir equip, per la desconfiança que segons diu, li va mostrar. Nou episodi en el cas Crosa. En el ple d'ahir es va descobrir que contràriament al què havia dit en un primer moment, Crosa va plegar perquè Esquerra Republicana no se'l va creure, o no va ser comprensiu, almenys d'entrada. Tal com va dir Crosa, el regidor d'Esquerra Joan Gasull i ell van tenir una reunió en privat, i Gasull no li va donar confiança. Crosa lamenta el fet, i diu que no pensa entrar a l'equip de govern, sempre que hi hagi Gasull a dins.

El regidor Crosa va demanar a Emili Pérez que no li traiés els draps bruts de la vida privada, ni a ell ni a cap regidor, demanant dimissions. Emili Pérez va respondre que ell no demanava dimissions, sinó que el seu grup únicament volia saber la veritat. També va reiterar que qui havia llançat l'acusació era el grup d'Iniciativa, i no pas el socialista. Així ho deia Emili Pérez.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...