Primers jornades reflexió violència Girona

04/10/2000 Societat


Demà s'inauguren a Girona les primeres jornades de reflexió sobre la violència a Girona. Les sessions es faran entre demà i demà passat a l'auditori Narcís de Carreras, i destaquen per ser les primeres jornades d'aquest tipus a la nostra demarcació.Els organitzadors consideren que hi ha una inquietud social pels temes relacionats amb la violència que sovint s'atribueixen als joves. Per aquesta raó, consideren important promoure accions per l'educació de la pau i prevenció d'actituds violentes. L'educació i les mesures adoptades en l'ensenyament poden ser útils.
En l'acte inaugural d'aquestes jornades que s'obren demà a la tarda hi participen el delegat del govern de la Generalitat, CArles Llorens, la representant de la Secretaria de Joventut a Girona, Àngels Arjona, i càrrecs de la Creu Roja. La conferència inaugural anirà a càrrec de l'antropòleg Manel Delgado.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...