Neteja recs

02/10/2000 Obres i Urbanisme


L'Àrea d'Urbanisme i Medi Ambient posa en marxa a partir d'avui una brigada de neteja de rieres formada per una desena de persones. Durant els propers mesos s'encarregaran de desbrossar tots els recs i rieres de la població.
Es vol deixar els recs nets de vegetació i brossa acumulada, per deixar lliure el pas natural, just abans d'iniciar la tardor i l'època de fortes pluges. La brigada de treballadors ha començat al Rec del Molí, a Sant Joan.
La brigada de treballadors està formada per personal que l'Ajuntament ha contractat de l'atur, mitjançant convenis amb el Departament de Treball. També hi ha una empresa externa que proporciona la maquinària necessàriaAquesta operació forma part del paquet de mesures que té previst l'Ajuntament per afrontar el problema de les inundacions, especialment en zones conflictives com la part baixa de Sant Joan. La zona industrial, el començament del vial i el carrer de la Rutlla Baixa són els llocs tradicionals on Palamós queda inundat quan plou amb molta quantitat d'aigua en poc temps.
Divendres passat el regidor d'urbanisme, Lluís Vidal, deia en aquest mateix espai informatiu que s'arreglarien els problemes d'inundacions a la Rutlla Baixa posant més embornals, més reixes al terra, estudiant els pendents dels carrers que escupen l'aigua cap a aquest carrer, i també netejant el rec.
Avui la brigada contractada, d'una desena de persones, ja està en actiu, i durant un temps netejaran tota la zona de Sant joan. Es vol deixar el pas natural de l'aigua, que s'ha anat obstruïnt amb brosa amb el temps. Les obres de neteja dels recs duraran uns mesos, amb un personal que s'ha contractat a partir de llistes de gent a l'atur. També hi ha una empresa contractada, que proporciona les eines necessàries. Com dèixem, aquesta és una de les apostes de l'àrea d'Urbanisme per evitar inundacions. Escoltem el seu responsable, Lluís Vidal.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...