bàsquet

27/09/2000 Esports


Estan obertes les inscripcions pel primer festival de mini bàsquet al carrer, "Vila de Palamós", que es farà a l´Avinguda Catalunya.Les inscripcions s´han de fer al pavelló. Aquesta iniciativa començarà a les nou del matí i està previst que finalitzi als voltants de les 6 de la tarda. Hi participaran nois i noies de les escoles palamosines i d´altres punts de Catalunya, d´entre 8 i 12 anys. En cas de pluja el pavelló municipal, i el del Vedruna si fés falta acollirien els partits. El festival està organitzat pel centre d´ensenyament i educació esportiva municipal i el CE Palamós; i està patrocinat pel CIT i les associacions de comerciants de Palamós.El dissabte 7 d´octubre es celebra a l´Avinguda Catalunya del nostre municipi, el primer festival de mini bàsquet al carrer, "Vila de Palamós". Aquesta iniciativa començarà a les vuit del matí i està previst que finalitzi als voltants de les 6 de la tarda. Hi participaran nois i noies de les escoles palamosines i d´altres punts de Catalunya, d´entre 8 i 12 anys. En cas de pluja el pavelló municipal, i el del Vedruna si fés falta acollirien els partits.
El festival està organitzat pel centre d´ensenyament i educació esportiva municipal i el CE Palamós; i està patrocinat pel Cit i les associacions de comerciants de Palamós.
Escoltem Isidre Verdún, tècnic coordinador d´esports de l´ajuntament.

VERDUN

Cada partit tindrà 6 parts amb una durada de vuit minuts rellotge corregut. En acabar hi haurà obsequis i medalles commemoratives pels participants, així com un trofeu als clubs participants. Una de les coses que cal destacar és que no es pendrà puntuació en cap dels partits, ja que l´objectiu és que els joves disfrutin de l´experiència i tots es sentin guanyadors, tal com explica Isidre Verdún.

VERDUN

Aquesta activitat s´emmarca dins del programa d´activitats esportives municipals del Centre d´Ensenyament i Educació Esportiva Municipal.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...