Més protestes Jonquera

25/09/2000


Continuen les protestes que fan els pescadors contra l'elevat preu dels carburants. Aquest matí, novament, un grup dels pescadors s'ha concentrat a la Jonquera per tallar el pas de camions carregats de peix. Aquest cap de setmana, en què hi ha molts visitants de Barcelona que han vingut aprofitant la festivitat de la Mercè, s'ha notat la manca de peix. Des de mitja setmana, les peixateries de casa nostra s'han quedat sense peix. Avui encara no n'hi ha. // Escoltem Juli Torrent, peixater de Palamós.Els consumidors porten una setmana sense menjar peix, o almenys, sense menjar peix fresc. La vaga de pescadors comporta que des de fa una setmana, no arribi peix de casa nostra a les peixateries. Els peixaters donen suport a la protesta dels pescadors, i entenen que si un col.lectiu en surt beneficiat, l'altre també. Escoltem un dels peixaters de Palamós, Juli Torrent, que explica la situació de les peixateries del nostre municipi, des de fa uns dies.

Avui a les comarques de Girona han continuat les mobilitzacions d'un grup de 150 pescadors. S'han reunit a la Jonquera, on han interromput el trànsit als camions carregats de peix de fora d'Espanya. Aquesta és la postura dels pescadors, tal com indica el president de la Federació de Pescadors de Girona, Francesc Subirats.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...