Prohibit aparcar

22/09/2000 Obres i Urbanisme


Demà dissabte no es podrà aparcar en un dels dos costats del carrer de la Rutlla Baixa, un dels carrers de Sant Joan. El motiu d'aquesta prohibició és que aquest carrer sol ser un dels més afectats quan plou de manera intensa, i queden tots els embornals tapats pel fang. El carrer ha quedat ple de fang, i demà es procedirà a la neteja. En alguns indrets, el nivell de l'aigua supera els dos pams, tal com mostren els nivells on ha arribat el fang.En moments de pluja forta, que arrossega fang i fullaraca de la pinassa, el carrer de la Rutlla Baixa és un dels més afectats, perquè tots els embornals queden tapats, i l'aigua no es pot escolar pels forats.
És també un dels carrers més propensos a les inundacions a causa d'aquest problema. Un cop ha plogut, el carrer sol tenir un aspecte desolador, ple de fang i amb les parets brutes, almenys en els primers dos o tres pams arran de terra.
Durant tot demà es prohibeix l'aparcament en una de les bandes perquè una màquina de neteja passarà pel carrer i treurà les restes de fang i pinassa que durant dos dies han caracteritzat aquest carrer de Sant Joan.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...