Inauguren Casa Montaner

28/06/2000 Cultura


Després de 5 anys de reformes i obres, la casa Montaner va entrar en funcionament ahir. El recinte, que acull la seu del Museu de la Pesca i l'Arxiu Municipal va ser inaugurat pel conseller de Cultura, Jordi Vilajoana.
El conseller va visitar els equipaments acompanyat de l'alcalde, Jordi Pallí, i altres autoritats del món de la cultura. L'acte va acabar amb una cantada d'havaneres amb el grup Port bo i la cantautora María Salgado. L'edifici disposa de 4 plantes, que es divideixen en un soterrani, una sala d'exposicions, la planta de l'arxiu i les oficines del museu, que també acullen la biblioteca d'àmbit de la pesca. En total ha suposat una inversió de 70 milions de pessetes, en un recinte de 900 metres quadrats aprofitables. El conseller Jordi Vilajoana va destacar que aquests tipus d'equipaments feien que Catalunya tingués més unitat cultural.

El regidor de Cultura, Joan Gasull, destaca que amb aquest nou equipament la feina de l'arxiu i la del museu finalment es dignifiquen, i deixen de fer-se en locals poc preparats. Així ho deia Joan Gasull.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...