mini bàsquet

10/05/2000 Esports


Avui s´ha presentat a la sala d´actes de l´ajuntament de Palamós, el primer festival de mini bàsquet que es farà dissabte a l´Avinguda Catalunya, i en el que hi participaran joves d´entre 8 i 11 anys. Aquesta iniciativa que començarà a les 9 del matí i s´acabarà als voltants de les 6 de la tarda. L´ajuntament i el CE Palamós, són els organitzadors i compten amb el suport del CIt, i les associacions de comerciants de Palamós. El president del CE Palamós Josep Santamaria ha destacat aquesta activitat com a un element important per a potenciar el bàsquet entre els més joves.

Avui s´ha presentat a la sala d´actes de l´ajuntament de Palamós, el primer festival de mini bàsquet que es farà dissabte a l´Avinguda Catalunya, i en el que hi participaran joves d´entre 8 i 11 anys. Aquesta iniciativa que començarà a les 9 del matí i s´acabarà als voltants de les 6 de la tarda. L´ajuntament i el CE Palamós, són els organitzadors i compten amb el suport del CIt, i les associacions de comerciants de Palamós. El president del CE Palamós Josep Santamaria ha destacat aquesta activitat com a un element important per a potenciar el bàsquet entre els més joves, i per promocionar la nostra vila.

SANTAMARIA

Per la seva banda,Joan Mármol membre del CIT i president de l´associació de comerciants de l´avinguda Catalunya ha afirmat que des d´aquesta vessant també es vol recolzar l´esport palamosí, i aquesta és una bona forma.

MARMOL

En total s´espera la participació d´una desena d´equips, de les diferents escoles de la vila i d´altres punts de Catalunya. Destacar també la presència d´un equip de Rheda Wiedenbruck, la població alemanya agermanada amb la nostra.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...