Informe policia

20/03/2000 Societat


L'àrea de Governació ha fet públic l'informe de la policia local de l'any 1999. Entre les actuacions policials destaquen el miler llarg d'immobilitzacions i retirades de vehicles, 500 per estar aparcats en guals i 800 per altres conceptes. la policia va aturar també un miler de ciclomotors, dels quals 650 van ser denunciats i 20 immobilitzats.
L'informe també detalla els mesos amb més accidents, com el mes de maig, juliol i novembre, i les causes principals, com saltar-se un estop, una causa que van patir més de 60 accidentats.
La polica ha hagut d'intervenir vuit vegades per violència domèstica. L'informe de la policia local recull diferents aspectes. Així se sap que pel què fa a la regulació del trànsit es van fer 155 controls de ciclomotors, van aturar un miler de ciclomotors, i se'n van denunciar més de 600. La policia loal va fer 5600 denúncies municipals per trànsit. Amb els cotxes, la policia local va retirar uns 500 vehicles per estacionar en guals. Per altres conceptes, la policia va retirar fins a 840 cotxes.
La policia recull també en el seu informe les principals causes d'accident. Els accidents en els estops tenen els índex més alt, i després hi segueixen, a molta distància, els accidents provocats per no respectar la distància de seguretat i les preferències de pas.
La policia no només controla sinó que també assisteix, assessora i informa. L'any passat van atendre 1500 trucades de gent que volia informació sobre farmàcies de torn.
Pel què fa urgències socials, els agents de la policia local van fer vuit sortides per violència domèstica, tercera edat, i indigents i captaires.
Dels 303 objectes perduts que va recuperar la policia, 230 van ser tornats als propietaris. Per últim, la policia va ajudar en un centenar de casos en l'extinció d'incendis. Va estar alertada per 293 alarmes activades i va haver de sortir un miler de vegades per posar ordre a les nits, per molèsties veinals.
A partir d'aquestes dades, el regidor de Governació, Lluís Espada, diu que Palamós és un municipi segur.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...