Deute extern

20/03/2000 Política


Un total de 236 persones van participar ahir diumenge a Palamós en la votació popular sobre la cancel.lació del deute extern. La jornada es va fer una setmana més tard de les eleccions generals, un fet que va disminuir notòriament la participació. Tret de tres o quatre persones, el sentiment pràcticament unànim és condonar el deute extern, mirar que es destini al desenvolupament dels pobles empobrits i investigar l'enriquiment il.lícit dels poderosos tant de nord com del sud.

Un total de 236 persones van participar ahir a la consulta popular sobre la condonació del deute extern dels països empobrits. Tret de tres o quatre vots negatius, la majoria de votants va estar a favor de cancel.lar el deute. La segona pregunta, que també va ser votada afirmativament per la pràctica unanimitat era si els ciutadans estaven a favor que l'import del pagament anual del deute cancel.lat fos destinat epr part de la població dels països empobrits al seu propi desenvolupament.
A Palamós la majoria de votants també es va mostrar favorable a que els tribunals investiguin l'enriquiment il.lícit que els poderosos del nord i del sud han obtingut amb els préstecs, i que les quantitats siguin retornades als seus pobles.Un total de 236 persones van participar ahir a la consulta popular sobre la condonació del deute extern dels països empobrits. Tret de tres o quatre vots negatius, la majoria de votants va estar a favor de cancel.lar el deute. La segona pregunta, que també va ser votada afirmativament per la pràctica unanimitat era si els ciutadans estaven a favor que l'import del pagament anual del deute cancel.lat fos destinat epr part de la població dels països empobrits al seu propi desenvolupament.
A Palamós la majoria de votants també es va mostrar favorable a que els tribunals investiguin l'enriquiment il.lícit que els poderosos del nord i del sud han obtingut amb els préstecs, i que les quantitats siguin retornades als seus pobles.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...