rheda

01/03/2000 Cultura


Unes 80 persones de la població alemanya agermanada amb Palamós, Rheda-Wiedenbrück visitaran la nostra població durant els actes principals del Carnaval. La iniciativa sorgeix per seguir fomentant les relacions entre ambdues poblacions. Seran en total 77 persones provinents d´alemanya les que es desplacin al nostre municipi amb l´objectiu de conèixer i participar en els actes de Carnaval.Aquestes 77 persones es desplaçaran a Palamós en un viatge de caire particular i faran una estada de 4 dies, del 3 al 6 de març. La sortida de Rheda està prevista per aquest dijous, alguns d´ells viatjaran en autocar i d´altres en cotxes particulars. La seva arribada està prevista pel divendres als voltants de la una del migdia. Majoritàriament s´allotjaran en els hotels de la població, tot i que 10 persones estaran aposentades en cases particulars de famílies palamosines.
Els alemanys podran presenciar divendres a la tarda, el concurs de comerços i carrers ambientats. El dissabte, entre 30 i 40 d´ells pendran part a la rua vestits amb els uniformes de les seves respectives entitats. I a la nit podran assistir si ho desitjen a l´envelat. L´endemà al matí diumenge, presenciaran la desfilada infantil, i al vespre assisitiran de nou a l´envelat per presenciar l´exhibició de comparses.
Dilluns de la setmana que vé, l´ajuntament de Palamós farà una recepció oficial al grup de Rheda a la tarda.
A les 10 de la nit d´aquest dia està prevista la tornada dels alemanys cap a la seva població.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...