Carnaval exitós

28/02/2000 Societat


La festa de presentació del carnaval, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, ha estat tot un èxit de participació. S'ha batut un rècord, amb comparació amb l'any passat, i s'ha passat de les cinc-centes persones del 99 a les 700 d'aquest any. El sopar de germanor va congregar un centenar de persones més. Els organitzadors expliquen que part d'aquest èxit pot ser la promoció per televisió i per l'elevat nombre de jovent que s'interessa per la festa. Els mateixos organitzadors encara se sorprenen, en considerar que una nit amb un partit de Barça Madrid hi hagués tanta congregació de jovent. A la festa hi va haver l'animació d'un Mag, es va presentar el Carnestoltes i la reina, es va fer la lectura del pregó amb una sàtira forta, i per segon any consecutiu, hi van ser presents representants del caranval de Perpinyà.
Aquest dissabte es va fer la festa, i el carnestoltes i la reina del carnaval de Palamós van rebre la vara de comandament del poble de les mans de l'alcalde, Jordi Pallí. Aquest bastó estava format per tres màscares, i tenia una cinta per cadascun dels carnestoltes escollits des del 1984.
La colla dels Pirats va presentar el pregó d'aquest any, que simulava un judici, on es criticava amb sàtira els esdeveniments de l'any a Palamós.
El president de l'associació organitzadora del carnaval, Antoni Corts, ha destacat la gran afluència de gent en aquesta edició, malgrat que aquell dia el Barça i el Reial Madrid disputaven un important partit de futbol. Dues-centes persones més que l'any passat, un total de set-centes, van omplir un envelat que ja no podia acollir més persones. Escoltem Antoni Corts.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...