Setmana Cultural Andalusa

18/02/2000 Cultura


Des de demà fins al dissabte de la setmana que ve la Casa Cultural d'Andalusia de Palamós celebra la setmana cultural andalusa. Al llarg dels set dies s'han previst diferents actes, com grups de ball, conferències, jornades de portes obertes, recitals de poesia, concursos i fins i tot, es farà la reunió de la Junta, en què els socis podran opinar sobre l'activitat de l'any, i s'obrirà la possibilitat de fer nous socis.
El programa d'actes és molt ampli, amb nombroses actuacions en directe.Des d'aquest dissabte fins al dissabte de la setmana que ve es faran diferents activitats en el si de la Casa Cultural d'Andalusia de Palamós. Demà mateix es podrà veure una exposició de ceràmica andalusa, junt amb una actuació del grup de ball de la Casa cultural de Blanes i l'actuació en directe del cantant Paco Cano.
El diumenge es presenta el llibre Raíces Andaluzas de l'escriptor Francisco Mármol. Es farà un recital de poesia, i continuaran amb els grups de ball. En general, cada dia s'han previst nombroses actuacions i diferents actes. La setmana cultural s'emmarca en la celebració de la diada d'Andalusia. El vicepresident de la Casa Cultural, Joan Mármol, parla de la integració de la cultura andalusa amb la catalana.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...