Ferrer demana a Serveis que no s'adormin

16/02/2000 Política


El regidor de l'Agrupació d'Electors de Palamós i Sant Joan, Josep Ferrer, ha demanat a l'equip de govern que no s'adormi en la neteja de les platges, perquè si no es tenen les platges en condicions, no s'aconseguirà la bandera blava de qualitat ambiental. Ferrer ha reiterat que a les platges del municipi hi ha molta brutícia per gossos.
El portaveu de l'Agrupació d'Electors, Josep Ferrer, ha demanat a l'equip de govern que tingui un especial interès en la neteja de les platges del municipi, sobretot la platja gran. Ferrer ha recollit les queixes d'alguns veïns, que indicaven l'estat brut de la sorra. L'exalcalde va adreçar un prec a l'equip de govern en l'últim plenari per tal que vetllés per arreglar aquesta problemàtica. Així ho deia Josep Ferrer.

El regidor de Governació, Lluís Espada, va contestar Ferrer dient que s'estava elaborant una nova ordenança sobre gossos, que ajudaria a pal.liar el greu problema que representa per Palamós les defecacions dels animals.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...