Espada diu ordenarà trànsit Sant Joan

15/02/2000 Obres i Urbanisme


El regidor de Governació, Lluís Espada, ha dit avui a Ràdio Palamós que la seva àrea començarà d'aquí a un mes la reordenació del trànsit al nucli de Sant Joan. Després d'ordenar urbanísticament el sector de l'eixample, amb l'aprofitament de noves places d'aparcament, nous senyals de trànsit i supressió de dobles direccions, el regidor vol continuar la feina a Sant Joan. Lluís Espada ha dit que la conducció al nucli ha de ser més lògica, segura i ordenada de com està ara mateix.
El carrer de Llevant i un tram del camí vell de la Fosca seran d'un sol sentit. Igualment, l'Ajuntament endurirà la prohibició d'aparcament en un dels costats de la plaça major de Sant Joan, i és probable que hi acabi instal.lant jardineres per impedir l'estacionament de vehicles.Hi ha dos carrers de Sant Joan que veuran modificats els seus sentits, i on s'intentarà guanyar aparcament. El carrer de Llevant tindrà un sol sentit, i un tram del camí vell de la Fosca també. El regidor Lluís Espada indicava així els eixos bàsics de la nova ordenació circulatòria a Sant Joan.

Amb la posada en marxa d'aquesta nova ordenació urbana, la plaça major de Sant Joan també es veurà afectada. Un dels costats quedarà impossibilitat per aparcar. Des de l'Ajuntament s'estudia posar-hi pilones o jardineres per impedir l'aparcament que fa de tap a la zona. Així ho deia Lluís Espada.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...