Miralls de trànsit

03/02/2000 Obres i Urbanisme


L'àrea de Governació de l'Ajuntament de Palamós prepara un ambiciós pla per millorar la seguretat en les cruïlles dels carrers del municipi. La brigada municipal ha començat a instal.lar miralls en les cruïlles més perilloses. També es volen repintar nous carrers, per tal de guanyar llocs d'aparcament i fer-los d'un sol sentit. Aquesta planificació s'executarà al llarg de tres setmanes. L'únic carrer amb doble sentit a al zona entre el Passeig del Mar i l'Avinguda serà Enric Vincke. A l'avinguda s'hi posarà un giratori, abans d'acabar aquest any, per evitar que l'avinguda es converteixi en un carrer on s'arribi a altes velocitats.El regidor de Governació, Lluís Espada, ha indicat a Ràdio Palamós que la seva intenció és dotar de més fluïdesa el trànsit a la zona de l'Eixample, i alhora, tenir una conducció més segura i lògica. Si fa uns dies es va arreglar la zona de l'Institut, al carrer de Nàpols i adjacents, ara es vol actuar sobre l'eixample de Palamós.
De moment, s'han instal.lat miralls a les cruÏlles conflictives, i encara se'n posaran més. A l'igual que en l'altra ocasió, també es farà un ambiciós pla de recuperació d'aparcaments, que surten de l'eliminació de dobles sentits. Els principals arguments per aquest pla els explica el regidor, Lluís EspadaTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...