Matés demana protecció per Castell

03/02/2000 Medi Ambient


El regidor d'Iniciativa per Catalunya, Francesc Matés, presenta una moció al proper ple on demana la col.laboració dels grups municipals perquè demanin al Govern de la Generalitat que faci una actuació urgent pel jaciment ibèric de Castell, per a la preservació del patrimoni cultural. També vol el suport de tots els grups de l'Ajuntament perquè facin una crida a la Generalitat, per tal que el pla i el paratge de Castell estiguin inclosos al PEIN. Iniciativa vol finalment que la Comissió d'Urbanisme de Girona requalifiqui la zona, seguint un acord del ple de Palamós.
Iniciativa ha lamentat també la manca d'inversió pública en el municipi al llarg de vint anys, amb l'excepció d'aquesta compra multimilionària.Francesc Matés diu que no és lògic que la Generalitat hagi comprat una part important de Castell, i no hagi qualificat d'immediat els terrenys com a zona PEIN. També critica la manca de sensibilitat respecte al poblat ibèric de Castell, i demana al govern autonòmic que s'hi posi d'immediat. Així ho deia Francesc Matés.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...