Gasuglio News

01/02/2000 Cultura


L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós presentarà dijous que ve un pla de col.laboració amb quatre entitats culturals del municipi. El regidor de Cultura, Joan Gasull, i l'alcalde de Palamós, Jordi Pallí, especificaran les atribucions i activitats més destacades de les entitats Xarxa, Joventuts Musicals, Arts Escèniques i el Cine Club Bahía. Aquestes quatre entitats mantenen una estreta col.laboració amb l'Ajuntament per oferir actes culturals, per a la joventut o la gent aficionada a la fotografia.Les quatre entitats formalitzaran aquest dijous la signatura del conveni entre l'associació i l'Ajuntament. La firma comporta un seguit de compromisos que s'han d'executar amb la unió d'esforços comuns.
Pel regidor de cultura, Joan Gasull, aquest procediment públic també ha de servir com a homenatge a aquestes associacions que des de fa anys, intenten programar actes col.lectius en diferents àmbits. Aquest any s'incorpora el Cine Club Bahía de Palamós, amb una dotació de 300.000 pessetes segons el conveni. A canvi, el cine club aportarà a l'Arxiu municipal un fons fotogràfic. D'altra banda, Arts Escèniques de Palamós, organitzadors del teatre, reben una aportació d'un milió nou-centes mil pessetes. Joventuts Musicals de Catalunya reben un milió dues-centes mil i l'entitat Xarxa, d'espectacles infantils, rep nou-centes mil pessetes. El regidor de Cultura, Joan Gasull, explica la filosofia d'aquesta signatura pública.

El regidor també fa una crida a totes aquelles associacions i entitats d'àmbit cultural que vulguin compartir un projecte en comú, amb l'Ajut de l'Ajuntament. Segons Gasull, la porta sempre està oberta, com és el cas aquest any del Cine Club Bahía.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...