Roviralta estat projecte guarderia

31/01/2000 Serveis


La regidora de Serveis Socials, Maria Roviralta, està enllestint els darrers passos per ultimar un dels projectes més demanats per la població, la guarderia municipal. La regidora s'ha mostrat prudent i no ha volgut avançar les dates d'execució del projecte. Les nombroses gestions que s'han fet fins ara serveixen per tirar endavant un avantprojecte d'un equipament molt complet. Per les seves característiques, i pel gran espai obert que necessita, s'apunta la possibilitat d'ubicar aquest recinte a Sant Joan. A Palamós, hi ha una manca de terrenys de mides necessàries per aquest equipament. De tota manera, la regidora, Maria Roviralta, no ha volgut ni confirmar ni desmentir la ubicació definitiva de la guarderia.Tot i la cautela de la regidora, és probable que el nou equipament s'acabi ubicant a Sant Joan. A Palamós hi ha pocs locals amb la capacitat que podria tenir la guarderia municipal. Així ho explicava la regidora, Maria Roviralta.

Aquests equipaments han canviat molt en els últims anys. Les noves infraestructures han de donar molts més serveis que fa un temps. Tal com diu Maria Roviralta, ara aquestes entitats estan molt ben equipades per llei. Així ho assegurava.

La regidora de Serveis Socials ha mostrat l'estat de les gestions per construir la guarderia. No ha volgut ser massa explícita, perquè s'estima més tenir-ho tot lligat. Així s'expressava Maria Roviralta.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...