19/01/2000
El municipi de Palafrugell comença avui i fins al mes de març la campanya gastronòmica de la Garoinada. Diferents restaurants del nucli i les platges s'han unit en aquest certamen gastronòmic, per intentar aplegar un nivell d'ocupació acceptable durant els caps de setmana d'hivern. A la iniciativa gastronòmica s'hi afegeixen vetllades d'havaneres. Els preus dels menús ronden les 5 mil pessetes. La regidora de Cultura i Turisme de Palafrugell, Cati Piera, vol que el municipi veí continuï registrant uns bons índexs d'ocupació durant els caps de setmana d'hivern. Són els mesos de gener, febrer i març, tradicionalment els més fluixos quant a presència turística. La Garoinada porta amb aquest nou anys de funcionament, i es tracta d'un certamen gastronòmic plenament consolidat. Diferents restaurants hi participen, amb uns menús que oscil.len entre les 4500 i les 5 mil, amb un menú de primer plat de garoina, junt amb un segon d'escarmarlans. Palafrugell aposta per la gastronomia per portar turisme de fora de temporada alta. Així ho expressa regidora palafrugellenca.
Totes les notícies:
22/10/2025 - Raimon Trujillo renuncia a ser el candidat de Junts a les properes eleccions municipals
L'actual portaveu de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Palamós, Raimon Trujillo, ha anunciat...
22/10/2025 - El Ple adjudica el contracte de residus amb crítiques de l'oposició
El Ple de l'Ajuntament de Palamós va aprovar ahir adjudicar a l'empresa Urbaser el contracte de...
22/10/2025 - Els pescadors palamosins volen veda només a l'hivern
Per primera vegada, la flota d'arrossegament de Palamós fa la seva veda anual dividida en dues...
22/10/2025 - FECOTUR entrega els vals regal per import de 1.000€ de 'La Comerçiada'
Palamós ha estat un dels 21 municipis on des del dia 6 i fins al 12 d'octubre s'ha celebrat la...
22/10/2025 - 100 turistes alemanys ens visiten avui a bord del Sea Cloud Spirit
Avui es fa la vuitena escala de creuer, de les 10 programades aquest mes d'octubre al port de...