Continua la recerca dels joves desapareguts.

19/01/2000


Els efectius de Salvament Marítim continuen buscant amb urgència tres persones que van desaparèixer amb una llanxa zòdiac el diumenge, a uns 120 quilòmetres al sudoest de Palamós. A més dels efectius de mar, els bombers també col.laboren en la recerca amb avions que sobrevolen la zona.
De moment es coneix que les tres persones, de 27, 28 i 40 anys, no són de Palamós, si bé disposen d'un amarrador al Port Marina de la població.
Segons ha pogut saber aquesta emissora, tres persones van desaparèixer diumenge, en marxar cap a la deriva amb una embarcació zodiac. En el moment d'enviar el missatge de socors, la comunicació per ràdio es va tallar, i només se sabia que l'aparell localitzador GPS de l'embarcació sinistrada estava espatllat, fet que dificultava la localització. Des de la unitat de Salvament Marítim de Palamós, coordinada des de Barcelona, es fan totes les accions necessàries per trobar aquestes tres persones, que tenen una edat de 27, 28 i 40 anys. Segons ha pogut saber aquesta emissora, l'embarcació té un amarrador al Port Marina de Palamós, lloc d'on havien sortit diumenge.
En l'operació de rescat hi participen efectius de l'exèrcit, les embarcacions Salvamar Empordà, Golf de Roses i Antares de Maó, i un helicòpter de bombers.
L'avís de la desaparició es va fer efectiu ahir, després de comprovar que diumenge a la nit no havien tornat els tres joves. Al llarg d'avui s'han vist sobrevolar diferents avionetes, helicòpters i per mar hi ha quatre embarcacions de salvament que estan a la recerca. El fet de no disposar de la seva localització, perquè els sistemes GPS de la zodiac es van espatllar, dificulta encara més la seva troballa. Ràdio Palamós no dubtarà en interrompre per uns moments la seva programació habitual de tarda si es té coneixement de la seva trobada en alta mar, i per informar els nostres oients de l'última hora sobre aquest cas.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...