Promouen el voluntariat jove

31/01/2006 Societat


L'Ajuntament de Palamós ha obert el període d'inscripcions per a participar com a voluntari en projectes solidaris al tercer món. L'objectiu és captar nois i noies de més de 21 anys, que vulguin dedicar el seu mes de vacances a participar en un camp de solidaritat en països necessitats. Les inscripcions es poden fer al Punt d'Informació Juvenil, a l'avinguda de Catalunya, fins al 28 de febrer. La campanya de captació de voluntariat per al tercer món a Palamós es fa per tercer any consecutiu i és una iniciativa de l'Ajuntament i de l'ONG local Proide. El treball d'aquests voluntaris contribuirà al desenvolupament de les comunitats que més ho necessiten. Raquel Gallego, regidora de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
CITA RAQUEL GALLEGO
L'Ajuntament de Palamós finançarà un curs especialment adreçat als nous cooperants per tal que puguin conèixer el tipus de treball que fan les persones que participen als camps de solidaritat d'Àfrica i Amèrica Llatina.


Raquel Gallego



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...