CiU diu que el moll podria haver estat més net quan va venir el Thomson Spirit

26/08/2004


El grup municipal de Convergència i Unió de Palamós es queixa que el moll on ahir va atracar el creuer Thomson Spirit estava molt brut, carregat de material, i que els turistes que hi van desembarcar es van endur una impressió negativa.
El vaixell va haver d'atracar al moll comercial, en comptes de l'habitual indret on es posen els creuers. La causa són les grans dimensions del vaixell.El Thomson Spirit té 200 metres de longitud, i un calat de set metres i mig. Sempre que ve a Palamós ha d'atracar al moll comercial, perquè les seves dimensions així ho aconsellen.
El grup municipal de Convergència i Unió lamenta que la zona on ahir van desembarcar el miler de passatgers estés bruta i amb càrrega de granels i materials que, segons la formació, fa dies que hi estan. Això, diu el grup municipal, pot haver provocat una mala impressió dels turistes.
El grup de CiU creu que no hauria costat gens fer una neteja prèvia del moll, en un any especialment crític pel què fa a l'arribada de visitants. Tampoc no entenen com el moll comercial té tants materials acumulats de fa dies. Així ho ha dit avui Francesc Brull, de Convergència i Unió.

CITA FRANCESC BRULL.1

El regidor de Convergència i Unió indica que el paper que ha de jugar l'administració local és pressionar el Govern de la Generalitat i Ports per tal que es construeixi la terminal de creuers. En segon lloc, convé procurar que les instal.lacions estiguin netes i en condicions. Per últim, també cal lluitar per tal que el moll de Palamós sigui declarat Port Internacional i permeti acollir turistes de fora de la Unió Europea. Escoltem Francesc Brull.

CITA FRANCESC BRULL 2

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Palamós, Joan Mármol, ha dit que no entén la queixa de Francesc Brull.
Mármol ha dit que ell mateix està intentant canviar el conveni, i fer seure en una taula totes les parts per canviar les coses. Al regidor no li agrada massa el fet que les càrregues puguin estar tres dies a port entre juliol i agost, però no entén que sigui Brull qui ho critiqui, quan de fet, va ser Convergència i Unió qui va signar el conveni amb Ports. Diu que la barita al port no portava més de tres dies, tal com està establert, però també admet que realment el port podia estar en males condicions per als turistes, perquè s'hi desenvolupa l'acció de moll comercial. Escoltem Joan Mármol

TALL JOAN MÁRMOL

El Thomson Spirit portava ahir 1300 turistes anglesos, i 536 tripulants. Aquest creuer esdevé el setè vaixell turístic que arriba aquesta temporada.


Tall Francesc Brull 1


Tall Francesc Brull 2


Tall Joan Mármol



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...